Zakłady gastronomiczne powinieny odpowiednio zadbać o swoje wyposażenie , jest to istotne, ponieważ w punktach gastronomicznych, wymagane jest zachowanie szczególnej czystości oraz porządku. Każdy szef kuchni pragnie pracować w kuchni wyposażonej w nowoczesne wyposażenie do gastronomii. Nawet tak zdawało by się prostu w budowie garnek może być zbudowany tak by jak najlepiej spełniał oczekiwania kucharza.
- wykonanie ze stali nierdzewnej 18/10, zapewnia mu dużą trwałość
produkowany jest w procesie tłoczenia z użyciem jednego kawałka stali, dzięki czemu nie pęka i nie deformuje się, oraz wzmacnia to konstrukcję naczynia
– wykonany z trzech warstw aluminiowo-stalowego dna o grubości 7 mm na warstwy składają się stal nierdzewna, płyta wykonana z aluminium oraz płyta ze stali nierdzewnej
– wyposażony jest w solidne, nienagrzewające się uchwyty zgrzewane wielopunktowo, zapobiegające poparzeniom
– możliwe jest mycie w przemysłowych zmywarkach, dzięki czemu dobrze sprawdza się jako wyposażenie baru
– może być używany na wszystkich typach płyt grzewczych, również indukcyjnych
Tej klasy wyposażenie gastronomiczne zapewni przygotowanym posiłkom niepowtarzalny smak i aromat.
Podobne tematy :
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]